پلاسفا | plusfa

تغذیه و الگوی مصرف در ایران و جهان و اثرات اصلاح الگوی تغذیه مناسب بر خونواده و جامعه

تغذیه و الگوی مصرف در ایران و جهان و اثرات اصلاح الگوی تغذیه مناسب بر خونواده و جامعه در این پایان نامه رشته صنابع غذایی به بررسی تغذیه و الگوی مصرف در ایران و

75,000

قیمت

فایلینا

فروشگاه

تغذیه و الگوی مصرف در ایران و جهان و اثرات اصلاح الگوی تغذیه مناسب بر خونواده و جامعه
 

توضیحات >>

تغذیه و الگوی مصرف در ایران و جهان و اثرات اصلاح الگوی تغذیه مناسب بر خونواده و جامعه

در این پایان نامه رشته صنابع غذایی به بررسی تغذیه و الگوی مصرف در ایران و جهان و اثرات اصلاح الگوی تغذیه مناسب بر خونواده و جامعه می پردازیم


مشخصات فایل
تعداد صفحات123
حجم5/926 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته صنابع غذایی تغذیه و الگوی مصرف در ایران و جهان و اثرات اصلاح الگوی تغذیه مناسب بر خونواده و جامعه

چکیده:

با توجه به الگوهای بی رویه مصرف و تولید که تشدید کننده فقر و عدم تعادل در جهان است و اهمیت بخش غذا بعنوان محور اقتصادی و نیاز به رسیدن به امنیت غذایی و کاهش جمعیت گرسنه جهان; توجه به تدابیر اصلاح الگوی تغذیه; لازم و ضروری میباشد.(آل یاسیین ; احمد;١٣٨٦);چرا که تدابیر اصلاح الگوی مصرف غذایی; تضمین امنیت غذایی را به سمت شرایط برقراری سلامت جامعه هدف قرار داده است.برای ایجاد امنیت غذایی; شناخت ترکیب مواد غذایی به منظور جوابگویی به نیازهای فیزیولوژیکی ضروری است و بر اساس آن ساختار تولید را می توان برنامه ریزی کرد و جهت داد.علاوه بر تولید; مراحل توزیع مواد غذایی نیز در تضمین در دسترس قرار دادن غذا نقش اساسی بعهده دارد.(عیسی ; کلانتری; ١٣٧۵)

مسئله غذا یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی است که تولید کافی آن بستگی به تولید بخش کشاورزی و روند افزایش جمعیت دارد.در حال حاضر جمعیت دنیا با تصاعد هندسی افزایش می یابد و این در حالیست که بر میزان مواد غذایی با تصاعد حسابی اضافه می شود; بنابراین کمبود مواد غذایی یکی از معضلات اساسی دنیای امروز است. کاهش بازده اراضی کشاورزی نیز بعنوان یکی از تهدید های کره زمین نقش کلیدی در تولید و امنیت غذایی دارد. در نتیجه مسئله اساسی اینست که برای کاهش مخاطرات زیست محیطی که یکی از آنها الگوهای بی رویه مصرف و تولید است ;آیا می توان با توجه به نقش زنان بعنوان بخش بزرگ و مهمی از جامعه و همچنین به عنوان مادر ; مصرف کننده ;عضو فعال جامعه و محور اقتصاد خانواده و مشارکت آنها در انتخاب مواد غذایی مناسب ودر خصوص کاهش مخاطرات زیست محیطی تغییر و اصلاح در الگوهای مصرف غذایی بوجود آورد؟ چرا که بنظر می رسد که زنان به عنوان گردانندگان اصلی خانواده در کاهش بحران غذا و چگونگی مصرف نقش دارند.

در این پایان نامه به بررسی تغذیه و الگوی مصرف در ایران و جهان و اثرات اصلاح الگوی تغذیه مناسب بر خونواده و جامعه می پردازیم.

کلمات کلیدی:

اصلاح الگوی تغذیه الگوی مصرف تغذیه تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف در ایران و جهان اثرات اصلاح الگوی تغذیه مناسب بر خونواده و جامعه

مقدمه:

اولین بررسی الگوی غذای مصرفی خانوار یا همان سبد غذایی د رایران; توسط انستیتو خوار و بار تغذیه ایران در سال ١٣٤٢ انجام شد; نتایج این تحقیقات نشان داد که الگوی مصرف و تغذیه در ایران فاقد کیفیت مطلوب است.بر همین اساس از سال ١٣۵۰ حرکتهایی در جهت برنامه ریزی تغذیه آغاز شده است.در آن سال سازمان برنامه و بودجه گزارش جامعی در مورد وضعیت تغذیه کشور تهیه کرد و نیازمندیهای تغذیه را تا سال ١٣٧١ با توجه به الگوی جمعیتی و سایر عوامل پیش بینی کرد; و سپس به بررسی و تصویب سیاستهای ملی و طرحهای کلی غذا و تغذیه کشور پرداخت.

پس از انقلاب اسلامی; در سال ١٣٦۰ کمیته ای به منظور ارزیابی وضع تغذیه شروع به کار کرد و پیشنهاداتی در زمینه بهبود سیاستها و برنامه های کوتاه مدت; میان مدت; درازمدت جهت بهبود تغذیه ارائه کرد و بالاخره در آذر ماه ١٣٧١ دولت ایران در کنفرانس بین المللی تغذیه در رم متعهد شد تا پایان سال ١۹۹٤ یک برنامه اجرایی تغذیه برای کشور تهیه کند تا قبل از دهه جاری میلادی گرسنگی و کمبودهای ویتامین Aو ید را حذف کند و کم غذایی بویژه نزد زنان و کودکان و سالمندان و کمبود آهن ; بیماریهای تغذیه ای ناشی از رژیم غذایی و بیماریهای واگیر ; موانع اجتماعی و سایر موانع در راه تغذیه کودکان با شیر مادر و سطح پائین بهداشت از جمله آب آشامیدنی ناسالم را به طور عمده کاهش دهد.

اما با این وجود هنوز مشکلات عمده ای بر سر راه قرار دارد که مهمترین آن فقدان نظام اطلاعاتی منسجم و متناسب در مورد وضعیت گذشته و فعلی مصرف مواد غذایی در کشور است.زیرا در صورت وجود این اطلاعات مقایسه مواد غذایی مصرف شده در زمانهای متفاوت در یک جامعه موجب شناخت چگونگی تحول مصرف مواد غذایی و جنبه های مفید یا مضر تغییرات اساسی می شود و تغییرات عوامل فرهنگی و باورهای غذایی در دراز مدت بخوبی نشان داده می شود.

فهرست مطالب

فرضیه ;ضرورت ها و اهداف 4

بیان مسئله 4

٢‐فرضیه 4

٣‐ضرورت و اهمیت تحقیق 5

۴‐اهداف 5

۴‐اهداف اصلی 5

۴‐٢‐اهداف فرعی 6

۵‐متغیرها 6

٦‐محدودیت های تحقیق 6

۲-تعاریف نظری و عملیاتی 7

۲‐تعاریف نظری 7

۲‐۲‐تعاریف عملیاتی 8

٣‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف 8

٣‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف در جهان 8 ٣‐تغییر دادن الگوی مصرف از نظر دستور کار٢١ 8

٣‐۲‐افزایش دسترسی به غذا و تغذیه از نظر دستور کار ٢١ 9

٣‐٣‐اهمیت موضوع تغذیه و زنان از دیدگاه کنفرانسهای بین المللی 10

٣‐۲‐ تاریخچه تغذیه در ایران 11 ٣‐۲‐ اهمیت الگوی مصرف غذا در برنامه های توسعه کشور 12

۴‐فیزیولوژی تغذیه 14

۴‐الگوی تغذیه 14

۴‐٢‐جریان تولید و تغذیه 14

۴‐٢‐تعریف تغذیه 14

۴‐٢‐٢‐ماده مغذی 15

۴‐٢‐٣‐سوء تغذیه 15

۴‐٢‐۴‐تغذیه متعادل 18

۴‐٢‐۵‐عادات غلط غذایی 21

۴‐٢‐٦‐کربوهیدراتها 22

۴‐٢‐٧‐پروتئینها 22

۴‐٢‐٨‐چربیها 23

۴‐٢‐۹‐ویتامینها 23

۴‐٢‐١۰‐عناصر معدنی 24

۴‐٣‐تحقیق و توسعه 25

۴‐٣‐صنایع غذایی ایران 25

۴‐۴‐اثرات زیست محیطی تولید و مصرف غذا 27

۴‐۴‐اثرات زیست محیطی کشاورزی 27

۴‐۴‐۲‐اثرات زیست محیطی تولید محصولات دامی 28

۴‐۴‐٣‐اثرات زیست محیطی فاز فرایند مواد غذایی 28

۴‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی مصرف کننده 28

۵‐بررسی تغذیه در ابعاد فرهنگی; اقتصادی; اجتماعی 29

۵‐اثرات توسعه فرهنگی بر تغذیه 30

۵‐الگوهای فرهنگی غذا 30

۵‐۲‐اثرات توسعه اقتصادی 33

۵‐۲‐اقتصاد مواد غذایی 33

۵‐۲‐۲- دامنه امنیت غذایی در ایران و جهان 34

۵‐۲‐٣‐اثرات توسعه اقتصادی بر تغذیه 38

۵‐۲‐۴‐اثرات تغذیه بر توسعه اقتصادی 39

۵‐۲‐۵‐ارزشیابی سیاست تغذیه در کلان اقتصاد 39

۵‐۲‐٦‐بحران افزایش قیمت مواد غذایی 40

۵‐۲‐٧‐رابطه بین درآمد و مصرف 44

۵‐۲‐٨‐الگوی مصرف مواد غذایی 46

۵‐۲‐۹‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای ثروتمند 47

۲‐۵‐۲‐١۰‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای فقیر 48

۵‐۲‐١وضعیت الگوی مصرف در ایران 48

۵‐۲‐١۲‐روند مصرف سرانه مواد غذایی در کشور 49

۵‐۲‐١٣‐موادغذایی و روند عرضه سرانه آنها 51

۵‐۲‐١۴‐روند تولید محصولات کشاورزی 60

۵‐۲‐١۵- وضعیت تولید و مصرف مواد غذایی 62

۵‐۲‐١٦‐کیفیت الگوی تولید و مصرف 63

۵‐۲‐١٧‐مرکز ثقل تولید محصولات کشاورزی در کشور 65

۵‐۲‐١۸‐تصویری از تولید موادغذایی در کشور 65

۵‐۲‐١۹‐بررسی وضعیت عرضه محصولات کشاورزی و تاثیر آن در الگوی مصرف مواد غذایی در ایران 66

۵‐۲‐۲۰‐استراتژی کاهش ضایعات ; وضعیت ایران و ارائه راهکارها 68

۵‐٣‐ اثرات اجتماعی 70

۵‐٣‐رشد جمعیت وغذا 70

۵‐٣‐۲‐سیاست عصر کمیابی غذا 72

۵‐٣‐٣‐چشم انداز آینده غذا 74

۵‐٣‐۴‐اثرات بهبود تغذیه بر سطح نیروی انسانی 75

۵‐٣‐۵‐اثرات سوء تغذیه بر توسعه اجتماعی 76

۵‐٣‐٦‐تاثیر عوامل اجتماعی بر الگوی مصرف موا غذایی و نقش خانواده 77

٦‐ زنان 77

٦‐زنان و توسعه پایدار در دستور کار٢١ 78

٦‐ نقش زنان در تغییر الگوی مصرف 79

٦‐۲‐ راهکارهای کاهش مصرف 81

٦‐٣‐نقش آموزش زنان در تغییر الگوی مصرف 82

٦‐۴‐توانمند سازی زنان در الگوها و نحوه مصرف 84

٦‐۲‐نقش زنان در کاهش آلودگی محیط زیست; کاهش جمعیت; کمبود مواد غذایی وکمبود آب) 84

٦‐٣‐ نقش زنان در تغییرات در الگوی مصرف غذایی و سلامت کودکان 85

منابع






"
دانلود تحقیق اصلاح الگوی مصرف راهکارهای اجرایی اصلاح الگوی مصرف 18 ص
دانلود تحقیق اصلاح الگوی مصرف راهکارهای اجرایی اصلاح الگوی مصرف 18 ص
فرمت فایل : ورد قسمتی از محتوی فایل تعداد صفحات : 21 صفحه اصلاح الگوی مصرف راهکارهای اجرایی اصلاح الگوی مصرف اصلاح الگوی مصرف که به معنی نهادینه کردن روش صحیح ا
تحقیق مديريت اصلاح الگوي مصرف و راه كارهاي كنترل مصرف در بخش كشاورزي و آب
تحقیق مديريت اصلاح الگوي مصرف و راه كارهاي كنترل مصرف در بخش كشاورزي و آب
دانلود تحقیق با موضوع مديريت اصلاح الگوي مصرف و راه كارهاي كنترل مصرف در بخش كشاورزي و آب، در قالب word و در 11 صفحه، قابل ویرایش، شامل: بزرگ ترين محدوديت در تو
اصلاح الگوی مصرف
اصلاح الگوی مصرف
مطالب زیبا و جالب در رابطه با جهت درج در تابلوی اندیشه کلاس درس 6صفحه با فرمت pdf
پاورپوینت برنامه اصلاح الگوی مصرف
پاورپوینت برنامه اصلاح الگوی مصرف
دانلود ، با فرمت ppt و در 68 اسلاید قابل ویرایش. بخشی از متن پاورپوینت: وضعيت - مسايل تا کنون براي 23 محصول معيار مصرف انرژي تدوين شده است. اجراي استاندارد براي
دانلود پاورپوینت بررسی راهبردها و راهکارهای اصلاح الگوی مصرف در بخش راه و ترابری
دانلود پاورپوینت بررسی راهبردها و راهکارهای اصلاح الگوی مصرف در بخش راه و ترابری
مشخصات فایل تعداد صفحات26حجم93/846 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود پاورپوینت بررسی راهبردها و راهکارهای اصلاح الگوی مصرف در بخش راه و ترابری جهت
تحقیق بانکداری الکترونیک، بهترین راه اصلاح الگوی مصرف
تحقیق بانکداری الکترونیک، بهترین راه اصلاح الگوی مصرف
دانلود تحقیق با موضوع بانکداری الکترونیک، بهترین راه اصلاح الگوی مصرف، در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: مدیر امور استان های بانک های ص
دانلود تحقیق درموردبسیج همگانی آموزش برای اصلاح الگوی مصرف روغن
دانلود تحقیق درموردبسیج همگانی آموزش برای اصلاح الگوی مصرف روغن
نام فایل : بسیج همگانی آموزش برای اصلاح الگوی مصرف روغن فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 17 حجم : 3 مگابایت تامین انرژی چربیها به غذا طعم و حالت می دهند و غذا را
تحقیق درباره نقش فرهنگ در اصلاح الگوی مصرف
تحقیق درباره نقش فرهنگ در اصلاح الگوی مصرف
این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 20 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده
پاورپوینت نقش پرونده الکترونیکی سلامت در اصلاح الگوی مصرف
پاورپوینت نقش پرونده الکترونیکی سلامت در اصلاح الگوی مصرف
دانلود در 24 اسلاید با فرمت pptx مشخصات فایل تعداد صفحات24حجم158/372 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود جهت رشته مدیریت در قالب 24 اسلاید و با فرمت

پلاسفا

تسهیل در دسترسی به فایل مورد نظر در فروشگاه های فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی

پاورپوینت،دانلود،مورد ،مقاله،تحقیق،رایگان، روانشناسی وعلوم تربیتی،فایل، پروژه،دانلود بکدراپ،درس نامه، طرح درس روزانه،درس پژوهی،یادگیری ،آموزش،معلم،دانش آموزان ،تدریس،مدیریت،سناریوی آموزشی ،بکدراپ کودک،معماری،آموزش،پاورپوینت، طرح درس نویسی،دانلود ،بکدراپ تولد،تم تولد ،دبستان،ابتدایی،عکاسی، وکتور،درباره،بکدراپ نوزاد،دیجیتال ،پاورپوینت،دانلودرایگان،پاورپوینت(اسلاید)، دانلود تحقیق،ایران،نقشه،فارسی ،گزارش کارآموزي،وکتور،دانلود مقاله،طراحی، برنامه،مبانی،بررسی،سیستم،خرید دانلود رایگان،ریاضی،مقاله،مبانی نظری ،دانلودپاورپوینت،علوم، ppt،اصول،کورل،نظری،پایه ،بک دراپ آتلیه،فایل ،دانش،قابل ویرایش،اتوکد، مديريت،گوشی،انواع،حسابداری، ابتدایی،سامسونگ دیجیتال،pdf و ...

پلاسفا|plusfa