پلاسفا | plusfa

پروژه و تحقیق آماده: فرآیند تولید نوشابه 26 صفحه فایل ورد word

فرمت فایل word تعداد صفحات 26 تصفیه توسط اسمز معکوس ابتدا آب از تانک وارد یک فیلتر شنی می شود که در آن لایه های شن روی هم قرار گرفته اند و عمل فیلتراسیون را

5,000

قیمت

آنسل

فروشگاه

پروژه و تحقیق آماده: فرآیند تولید نوشابه          26 صفحه فایل ورد          word
 

توضیحات >>

فرمت فایل: word



تعداد صفحات: 26









تصفیه توسط اسمز معکوس:



ابتدا آب از تانک وارد یک فیلتر شنی می شود که در آن لایه های شن روی هم قرار گرفته اند و عمل فیلتراسیون را انجام می دهند.



سپس توسط پمپ،آب را به تانک دومی می فرستد که علاوه بر لایه های شن حاوی یک رزین به نام منگنز رزین است.درنهایت آب وارد واحد های ROمی شود.



به آب پیش از ورود به ROدو ماده تزریق می شود.1) آنتی اسکیلAnti scale یا ماده ضد رسوب.



2) متابی سولفیت سدیم.



سیستم اسمز معکوس شامل چندین لوله های توخالی دو جداره ای است که سر و انتهای آن درپوش دارد و دو جدار توسط یک غشای نیمه تراوا از جنس استات سلولز و پلی آمید از یکدیگر جدا شده.جدار خارجی آنها استیل زنگ نزن است و در جدار داخلی آنها که همان ممبران می باشد آب تصفیه شده جریان دارد. این فیلترها بر اساس خاصیت اسمز معکوس عمل تصفیه را انجام می دهند.عبور آب از یک محیط رقیق تر به یک محیط غلیظ تر از خلال یک غشای نیمه تراوا را اسمز می گویند و برای انجام اسمز معکوس یعنی ورود آب از یک محیط غلیظ به محیط رقیق تر، بایستی انرژی مصرف کرد که آب از محیط باTDSبیشتر به محیطی با TDSکمتر برود و تصفیه شود .این انرژی توسط فشار پمپ RO تامین می شود.که با نیروی گریز از مرکز فشاری معادل 10barایجاد می کند.بنابراین آب تصفیه شده در لوله داخلی جریان می یابد.و آب تصفیه نشده با TDSبالا توسط یک لوله دیگر جمع آوری شده و وارد فاضلاب می شود.



هر واحد RO دارای 2 فیلتر اسمز معکوس است که آب ابتدا از فیلتر اولی با مش حدود 10 میکرون عبور می کند. و سپس از فیلتر دومی با مش 5میکرون عبور کرده و کوچکترین ناخالصی ها جدا می شود.آب خروجی ازROتوسط پمپ ها و لوله هایی در تانک 60000 لیتری که در خارج از سالن تصفیه قرار دارد و در واقع دپوی آب کارخانه است،ذخیره می شود و در هنگام نیاز توسط پمپ دوباره به همین سالن بازگشته تا از لامپ UVعبور کند و بسته به خط مورد نیاز از لوله مربوطه به آن بخش برود.



عصاره خانه:



یکی از مراحل مهم تولید نوشابه،مرحله تهیه عصاره است.که با توجه به فرمولاسیون ساخت عصاره تهیه می شود.ابتدا شربت را از حل کردن شکر با کیفیت بالا در آب تصفیه شده به دست آورده وبه آن سایر ترکیبات نظیر طعم دهنده،نگهدارنده،اسید های خوراکی و ... اضافه می کنند.



برای تولید شربت،شکر را از قسمت انبار شکر به تانک های 4 واحدی ساخت شربت،که در بخش عصاره خانه وجود دارد ،وارد کرده،آب تصفیه شده با شکر به نسبت1:1 مخلوط شده.یعنی یک گالن آب و یک گالن شکر را با هم در تانک ریخته،نگهدارنده بنزوات سدیم را نیز بر طبق فرمولاسیون به مقدار مشخصی که در ادامه ذکر خواهد شد،اضافه کرده و مخلوط می کنند که کریستالهای شکر کاملا در آب حل شوند.درصورتی که بخواهیم شربت را برای تولید عصاره نوشابه پرتقالی یا لمون لایم تهیه کنیم،در همین تانک به آن اسید سیتریک نیز به مقدار ذکرشده در فرمولاسیون اضافه می کنیم.شربت تهیه شده به خاطر حضور ناخالصی ها کدر است و ممکن است علاوه بر رنگ وبوی نامطلوب،آلودگی میکروبی نیز داشته باشند.بنابراین می بایست آن را تصفیه نمود.اولین مرحله تصفیه شامل عبور شربت از فیلترهای مشبک استیل است که ناخالصی های آن تا حدودی گرفته شود.در مرحله دوم تصفیه شربت،آن را از فیلتر هایی به نام فیلتر لنزا عبور می دهند.البته پیش از آن،در تانک مجاور،آب و سوپر سل یا خاک دیاتومه مخلوط شده و وارد فیلتر لنزا می شود.فیلتر لنزا نیز یک تانک است که داخل آن لوله های عمودی وجود دارند و روی لوله ها شیارهایی وجود دارند. خاک دیاتومه روی جداره لوله می نشیند در همین زمان شربت را به فیلتر لنزا سر کوله می کنند،شربت از جداره لوله ها وارد خود لوله شده و از لایه خاک دیاتومه coat شده روی جدار داخلی لوله عبور می کند.این لایه مانند صافی بامش ریز عمل کرده و تمام ناخالصی های شربت را جدا کرده و شربت تصفیه شده در لوله ها جریان می یابد.همان طور که ذکر شد،به منظور تصفیه کامل شربت عمل سرکولاسیون روی آن انجام می گیرد و شربت مرتبا بین فیلتر و تانک 4 واحدی در جریان است.این عمل 20 دقیقه انجام می گیرد تا ناخالصی های شربت کاملا جدا شوند.



مرحله بعد،مرحله پاستوریزاسیون است.شربت تصفیه شده وارد پاستوریزاتور شده ودر آن به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه در دمای 80 درجه سانتی گراد حرارت می بیند.این سیستم توسط plate heat exchanger ها یا مبدل های حرارتی صفحه ای حرارت را به شربت منتقل می کند.در این مبدل ها در یک صفحه بخار آب و در صفحه مجاور شربت جریان دارد که به مدت 1 5/0 دقیقه در صفحه ها می مانند.در این مدت دمای شربت به 85 درجه رسیده و وارد بخش بعدی مبدل ها می شوند.درقسمت بعد شربت بوسیله آب سرد به سرعت سرد می شود.در این مرحله کنترل دما بسیار مهم است.چرا که اگر حرارت کمتر از این مقدار به شربت برسد،نابودی میکروارگانسیم ها میسر نخواهد بود و اگر دما از 90 درجه بالاتر رود،شربت سوخته و کارامل تولید می شود.



شربت تهیه شده وارد تانک دیگری شده وآنجا با عصاره تهیه شده که از مخلوط کردن قسمت های BوA عصاره بدست آمده میکس شده و در تانک های عصاره نهایی ذخیره می شود.در سالن عصاره خانه به تعداد13 14 عدد از این تانک هاوجود دارند.از داخل تانک ها لوله هایی برای هدایت شربت به خطوط مختلف تولید در کارخانه وجود دارد که با فعال کردن پمپ مربوطه،عصاره به خط مورد نظر رفته ودر تانک های موجود در سالن تولید تا زمان مصرف نگهداری شوند.



فرمولاسیون ساخت عصاره های کارخانه های زمزم:



فرمولاسیون ساخت عصاره کولا ( برای هر واحد یا 450 گالن یا 39600 بطر نوشابه )



مقدار1124 کیلوگرم شکر+250 گالن آب+375/1 کیلوگرم بنزوات سدیم بعد از اختلاط،تصفیه و پاستوریزه شدن با مخلوط 595/14 کیلو گرم بخش Aعصاره کولا و 7 کیلو گرم بخش B ترکیب می شود.



فرمولاسیون ساخت عصاره پرتقالی برای یک واحد شامل 450 گالن:



1170 کیلوگرم شکر + 250 گالن آب + 5/10 کیلو گرم اسید سیتریک مونو هیدراته با 10 کیلو گرم اسید سیتریک آنهیدرو + 25/1 کیلوگرم بنزوات سدیم بعد از اختلاط،تصفیه و پاستوریزاسیون با مخلوط 10 کیلوگرم بخش A عصاره پرتقالی و5/4 کیلوگرم بخش B عصاره ترکیب شده و در تانک های عصاره ذخیره می شود.



فرمولاسیون ساخت عصاره لمون لایم:




تحقیق پروسه تولید نوشابه در کارخانه زمزم
تحقیق پروسه تولید نوشابه در کارخانه زمزم
دانلود تحقیق باموضوع پروسه تولید نوشابه در کارخانه زمزم، در قالب word و در 20 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: اولین اقدام انجام گرفته روی آب بعد ار استخرا
گزارش کارآموزی رشته مهندسی برق، کارخانه تولید نوشابه
گزارش کارآموزی رشته مهندسی برق، کارخانه تولید نوشابه
چکیده: در ابتدا قوطی های شکل نگرفته ( perform ) در مخزن هاپر ذخیره می شوند. سپس این ( perform ) ها به وسیله یک موتور ( خط انتقال ) و غلطک یا ردیف کن که آن ها را
پاورپوینت فرایند تولید نوشابه
پاورپوینت فرایند تولید نوشابه
مقدمه: صنعت نوشابه سازی از سالیان دور و دراز در ایران اسلامی وجود داشته است. اما در چند سال اخیر مخصوصاًدر دهه گذشته بسیار این صنعت رشد کرده میتوان آنرا یک رقیب
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی، تولید نوشابه گازدار
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی، تولید نوشابه گازدار
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است : فهرست مطالب : تاریخچه نوشابه ۱ فصل اول : آب آب تصفیه آب فصل دوم : واحد عصا
طرح کارآفرینی تولید انواع نوشابه گاز دار
طرح کارآفرینی تولید انواع نوشابه گاز دار
مقدمه: نوشابه های گازدار به سه گروه زیر تقسیم می شوند: نوشابه غیر الکلی گازدار معمولی (ordinary soda water) (سودا واتر)نوشابه نمک دار (saline water)نوشابه شیرین
گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران
گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران
دانلود گزارش کارآموزی با موضوع خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران، در قالب word و در 66 صفحه، قابل ويرايش، شامل: مقدمه فصل اول: تار
گزارش کارآموزی در کارخانه تولید نوشابه و آب آشاميدني
گزارش کارآموزی در کارخانه تولید نوشابه و آب آشاميدني
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه تولید نوشابه و آب آشاميدني، در قالب word و در 6 صفحه، قابل ویرایش، شامل: تاريخچه كارخانه مليسا (آرتان نوش) نوشابه سازي كارخانه
گزارش کارآموزی کارخانه تولید نوشابه
گزارش کارآموزی کارخانه تولید نوشابه
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولید نوشابه، در قالب word و در 53 صفحه، قابل ویرایش، شامل: مقدمه معرفی شرکت خلاصه ای از نحوه تولید محصول شرکت شرح دستگاه های به ک
دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
دانلود گزارش کارآموزی در مورد تولید نوشابه گازدار، در قالب doc و در 28 صفحه، قابل ویرایش. توضیحات: در زیر به مختصری از عناوین و چکیده آن چه شما در این فایل دریا

پلاسفا

تسهیل در دسترسی به فایل مورد نظر در فروشگاه های فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی

پاورپوینت،دانلود،مورد ،مقاله،تحقیق،رایگان، روانشناسی وعلوم تربیتی،فایل، پروژه،دانلود بکدراپ،درس نامه، طرح درس روزانه،درس پژوهی،یادگیری ،آموزش،معلم،دانش آموزان ،تدریس،مدیریت،سناریوی آموزشی ،بکدراپ کودک،معماری،آموزش،پاورپوینت، طرح درس نویسی،دانلود ،بکدراپ تولد،تم تولد ،دبستان،ابتدایی،عکاسی، وکتور،درباره،بکدراپ نوزاد،دیجیتال ،پاورپوینت،دانلودرایگان،پاورپوینت(اسلاید)، دانلود تحقیق،ایران،نقشه،فارسی ،گزارش کارآموزي،وکتور،دانلود مقاله،طراحی، برنامه،مبانی،بررسی،سیستم،خرید دانلود رایگان،ریاضی،مقاله،مبانی نظری ،دانلودپاورپوینت،علوم، ppt،اصول،کورل،نظری،پایه ،بک دراپ آتلیه،فایل ،دانش،قابل ویرایش،اتوکد، مديريت،گوشی،انواع،حسابداری، ابتدایی،سامسونگ دیجیتال،pdf و ...

پلاسفا|plusfa